Simpsonit > Jaksot – yleinen keskustelu

Tekijöiden mokat

(1/53) > >>

Lambo:
Mikään sarjahan ei koskaan voi olla täydellinen millään joten keskustellaan hieman mokailuista, elikkä millaisia mokia olette huomanneet simpsoneissa tässä vuosien saatossa eli mm. tekijöiden unohduksia ym. ?

Eli aiheen idean ymmärtämisen parantamiseksi: esimerkiksi Lisa on vannoutunut kasvisyöjä tietystä vaiheesta asti, kunnes päättää muuttaa vakaumuksiaan. Myöhemmässä jaksossa, kuitenkin Lisa syö samaa ruokaa, kuin koko muu perhe (eli lihaa).

Ihan perinteisiä mokia ja unohduksia aikaisemmista jaksoista siis nyt haetaan.
Tekijöiltä jäänyt jonkun vanhan jakson tapahtumat (vaikutukset) pois uudesta jaksosta.

Toivottavasti idea tuli selväksi ja keskustelua jos tulee jollekkin mieleen! (:

Kreach:
Ei nyt kauheita virheitä, mutta joissain jaksoissa joku hahmo on hieman ylisuuri parissa kohtaa.

Edit: Siis haetaan vain edellisissä jaksoissa vannottuja juttuja, jotka kuitenkin "petetään" uusimmassa, vai? No joo, itse en ole huomannut oikein mitään, kun en mikään 'tarkkasilmäinen' ole. Muistaisin kyllä itsekin, että Lisa olisi pihviä kotona vetänyt.

santtu97:
Lisan hevonen jaksossa muistaakseni Ralphilla oli Nelsonin ::)

woowoo:
8. tuotantokauden 25. jaksossa "The Secret War of Lisa Simpson" ("Lisan oma sota") Homer ja Marge vie Bartin ja Lisan sotilaskouluun Homerin autolla (vaaleanpunainen), mutta lähtevät sieltä Margen autolla (oranssi farmari).

KopolanPoika:

--- Lainaus ---8. tuotantokauden 25. jaksossa "The Secret War of Lisa Simpson" ("Lisan oma sota") Homer ja Marge vie Bartin ja Lisan sotilaskouluun Homerin autolla (vaaleanpunainen), mutta lähtevät sieltä Margen autolla (oranssi farmari).
--- Lainaus päättyy ---
Tuo on kyllä jo ihan kuningas huomaus!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta