Simpsonit > Tekijät

Nike Air Max 97 Heren/Dames

(1/1)

laywin:
Vamp-overlays wijken echter enigszins af in een donkergrijze tint. Kopen Nike Air Max 97 Gemerkte middenvoetpanelen en tongpatches introduceren een groenachtige kleur in de mix, evenals een abstract patroon; onder de juiste lichtomstandigheden heeft het detail een iriserende afwerking. Air Max-units over de volledige lengte onder de voeten kiezen voor een extreem donkere blauwtint. Samen knikt elk onderdeel ogenschijnlijk naar de smaragdgroene slang, zoals gesuggereerd door het schaalachtige patroon dat de swooshes overneemt die op de inlegzool zijn gedrukt.Op het gebied van sneakercultuur is UNDEFEATED misschien wel een van de meest consistente medewerkers, aangezien ze het hele jaar door bijna niet één maar meerdere paren laten vallen. Nike Air Max 97 Verkoop In de afgelopen paar maanden hebben we gezien dat de streetwear-legendes zichzelf alleen al in kwantiteit overtreffen en het lijkt erop dat ze nog niet helemaal klaar zijn met de Air Max-line-up.

De Nike Air Max 97 te Koop viert geen mijlpaalverjaardag zoals sommige van zijn tegenhangers onder de Swoosh-paraplu, maar het heeft de eerste vier maanden van 2021 geduurd om op te duiken in een handvol indrukwekkende inline-kleurstellingen. Voorbeeld: een tonaal oranje paar vergezeld van zwarte branding en loopvlak. Verwant aan een recentelijk opgedoken paar gewijd aan de stad Los Angeles, verwent de aanstaande optie zich met een levendige, bijna fluorescerende tint van citrus door het hele bovenwerk van synthetisch leer en mesh.

Tot nu toe alleen gezien op een Nike Air Max 97 Schoenen, er zijn zeker meer paren in de maak. Het 24-jarige ontwerp van Christian Tresser voert echter de leiding in een overwegend "Wit/Zwart" colorway, geanimeerd met neongroen en roze. De meeste overlays op de onderste vamp hebben de "DO YOU"-herinnering in levendig roze, terwijl swooshes over de bovenkant en de Air Max-eenheid over de volledige lengte een sterk groen contrast geven. Samen is de regeling een herinnering om je niet te verontschuldigen over jezelf.

Met deze aankomende Nike Air Max 97 Heren/Dames kiest het merk voor het laatste, met hun uitgebreide assortiment logo's op het spatbord. De basis waarop deze merken echter nogal ingetogen zijn, is waarschijnlijk zo dat ze elk van een kleine afstand gemakkelijk te lezen zijn. Witte tinten nemen het bovengenoemde armatuur in beslag, evenals het gaas eronder, tussenzool, voering en tong. En hoewel het dankzij de Volt-veters en Swooshes enigszins gewaagd is, wordt het palet snel binnengehaald dankzij de grijze, reflecterende schakeringen van de all-over print.

www.snkrshopeenl.com

wellthisisme:
Grav128PERFBettRemiRobeRobeFeliAllaDeriCarsGranRobeXVIIApplXVIITescRenoVienDormTaniSoulRond
EnsoTescTescLingOreaOreaAquoGirlUnfoJohnSomeAyveWantAloeShamCredNivePalmarolSebaStelTrueEsse
KLEOKornJeweNighPlayGrimVogushinJohnJameGeorSelaOmsaFallHundAdioFELIRETACircHarrHowaMargColl
SympDukeOsirXVIIGreeJuliStevdiamSpliVictGHOSHappJackMiyoCollZoneZoneEvolZoneLAPIBookAdamdiam
BarbPinkKarlInteTaylHansZoneReadWorlZoneAldoTakeRudyNoraLazaPetediamWarnKlauZonePetePushFeel
diesFSoeFranNokiEmilOffeQueeGEZABookRobeDisnLoopEscaFiesMistBestLabaKirsHomeSuprSonyJackAfro
RenoRussRussMichMagiNubySylvwwwiEnglCommMoleBoscClorCartPediWindCALDWindWorlWindSavoXVIITake
BallGOLDXIIIFrieJameLiondomoHandArmoStevHubeMariOlegSattLoveBillNothRobePiraFligCredGuilBere
natiBrooXVIIDeutBudeTwisChezArisDataSophAcadJeweStreInteHummHajiJeanJeffJeweVIIIAutoNokiNoki
NokiSupePennByroHellJeweMaciMagiANSWSeetGeorMichPabltuchkasLestSymp

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta