Kirjoittaja Aihe: Yleinen keskustelu elokuvasta  (Luettu 353170 kertaa)

Aijai, olipa hyvä leffa. Ei ehkä täydellinen, mutta silti parasta, mitä Simpsoneille on tapahtunut aikoihin. Voin suositella.

Vs: Yleinen keskustelu elokuvasta
Vastaus #1 27.07.07 - 02:33
Joo, siis oli mitä mainioin elokuva. :)

Kun elokuva alkoi Itchy & Kratchylla (en osaa kirjoittaa sitä) niin ajattelin, että hohhoijaa. Kyseiset hahmot eivät ole suosikkejani, enkä toivonut elokuvan pyörivän niiden ympärillä. Onneksi elokuvassa oli vain alku näistä kahdesta.
Parhaiten jäi kyllä jostain syystä mieleen Bartin penis  ;D Nauroin ihan hervottomasti, kun se näkyi. Luinkin jostain lehdestä, että näkyisi, mutta en tiennyt, että noin suoraan sentään.
Lisan ensirakkaudesta ei sanottu mitään trailereissa, hyvä niin. Jotenkin mua vaan hämäsi, että se irlantilainen poika ei ollut ikinä ennen ollut Simpsoneissa.. Tosin, jossakin sanottiin että leffa ei liity mitenkään tv-sarjaan, mutta olisin silti halunnut hahmojen olla simpsoneista. Mutta eipä tuo sitten mitään haitannutkaan.
Homerin ja Margen "sänkykohtaus" oli myöskin kovin hauska.
Loppu oli jotenkin arvattavissa, että Homer pelastaakin lopulta Springfieldin, ja saa Bartin Flanderseilta takaisin Simpsoneihin, mutta kai se kuuluu Simpsoneiden periaatteeseen. :)

Mutta, hyvä elokuva. Pisteet: 5/5

Vs: Yleinen keskustelu elokuvasta
Vastaus #2 27.07.07 - 22:45
Worst Simpson movie ever! I only gonna see that three times.. today. No ei kai, mutta kyllä pikkuisen pettynyt olin. Liian suuret odotukset. :) Tykkäsin kyllä hirveästi, mutta kritisoitavaakin löytyy.

Pahinta varmaan oli se kuinka kaikilla vitseillä kosiskeltiin mahdollisimman suurta yleisöä eikä leffassa ollut yhtään alkuvuosien simpsoneitten rohkeita, kolahtaa vain muutamaan kymmeneen ihmiseen maailmassa, jotka tietävät mistä on kyse vitsejä <-ja muutenkin tämä taso puuttui (niinkuin puuttuu uusimmista jaksoistakin). Lisäksi vitsit olivat liikaa sitä, että nyt on hauskaa koska Homeriin sattuu. Uppoaa kyllä varmastikkin loistavasti 7-vuotiaisiin, jotka onneksi pääsevät elokuvaa katsomaan!

Enemmän lefassa oli kuitenkin plussaa kuin miinusta. Kyllä se vähitään kerran pitää uudestaan käydä katsomassa.  8)

Vs: Yleinen keskustelu elokuvasta
Vastaus #3 28.07.07 - 19:14
Itse pidin elokuvasta todella paljon. Oli erittäin hyväät työtä tehty. Itse meinasin pakahtua nauruun jo 5 minuutin kuluttua. Ehkä elokuvan huumori vain jotenkin upposi minuun niin hyvin.

Magie oli saanut aika paljon huomiota, mikä on aika kivaa vaihtelua. :>

Enth

Vieras
Vs: Yleinen keskustelu elokuvasta
Vastaus #4 29.07.07 - 08:42
Odotin erittäin kovasti, ettei se olisi hauska jos ajattelee tätä Simpsonien uusimpia jaksoja, jossa nauruhermot eivät ole niin herkästi, mutta tulihan sen leffan aikana naurettua ja hymyiltyä. Tietysti originaalin kävin katsomassa, dubatun kierrän kaukaa. Ostan välittömästi DVDlle kun ilmestyy.

Vs: Yleinen keskustelu elokuvasta
Vastaus #5 29.07.07 - 11:01
Bartin jekkuja turhan vähän.

Vs: Yleinen keskustelu elokuvasta
Vastaus #6 29.07.07 - 11:34
Bartin jekkuja turhan vähän.

toi on totta niit jekkui ei ollu mont mut oli se hyvä elokuva.
se kohta jos  bart juo viinaa oli hyvä.
 

Vs: Yleinen keskustelu elokuvasta
Vastaus #7 29.07.07 - 19:59
Kävin katsomassa perjantaina ja kyllä oli tunnelmaa. Koko sali ihan täynnä ja useimmilla Simpsons T-Paita päällä. Mahtava leffa, mutta totta kai olisi voinut olla parempikin, ja ehkä hieman pitempikin. Vähän ehkä harmitti että muita hahmoja ei näytetty niin paljon, esim Mafiaa ei näkynyt (en ainakaan huomannut). No sehän keskittynkin Simpsons perheeseen, niinkuin pitikin.
Hauskoja kohtia oli ihan sopivasti ja koko sali nauroi mukana. Joitakin vitsejä ei ehkä kaikki huomannut (nauroin itsekseni) tai sitten vika oli minussa.

Vs: Yleinen keskustelu elokuvasta
Vastaus #8 30.07.07 - 00:54
Katsoin tän elokuvan tänään. Vitsit oli ihan hyvää luokkaa, mutta jäin vähäsen kaipaamaan niitä muitakin sivu hahmoja. Joo o, elokuva ois kyllä voinu olla ehkä hitusen pitempi.

Vs: Yleinen keskustelu elokuvasta
Vastaus #9 02.08.07 - 14:33
Haluaisin kohdistaa eilen katsomaani elokuvaa kohtaan suurta ylistystä, sillä se täytti varsin hyvin toiveeni lempisarjani elokuvaversiosta. Elokuva oli kuten odottaa osasinkin kuin pitkä ja varsin erikoinen Simpsons-jakso. Nauroin erityisesti alastomuuskohtaukselle sekä suorastaan räjähdin lopun jopa omituiselle Dr. Nickin kuolonkorahdukselle: Bye, everybody! Tämä taisi olla hänen loppunsa. Mutta eihän kunnon ylistys olisi mitään ilman pientä kritiikkiä.

Elokuva, kuten sarjan uusimmat jaksotkin, on selvästi kärsinyt liillallisesta viihdyttämisen yrittämisestä, jonka tuloksena vitsit ovat laimentuneet hieman ja sekoittuneet enemmän amerikkalaisen tusinakomedian harmauteen. Joitakin epäuskottavuustekijöitäkin löytyi, kuten esimerkiksi Homerin moottoripyörällä kuvun päälle ajaminen ja pommpiminen rotkon kautta maankamaralle. Siinä löyti asia, jonka noudattamista Simpsoneissa vaalittiin alkuaikoina: sarjassa ei tapahdu mitään, mikä in mahdotonta. Elokuvassa odotin tätä tekijää kunnioitettavan elokuvassa entistäkin enemmän.

Joka tapauksessa kyseinen filminpätkä huvitti minua ja täytti tehtävänsä sarjan elokuvaversiona. Itse elokuvasalissa minua huvitti ihmiset, jotka ryntäsivät ulos lopputekstien alkaessa, mutta juoksivat takaisin, kun jotain vielä tapahtui. Maggie taisi nyt sitten erikoisen virallisesti sanoa ensimmäisen sanansa, joka sopi tilanteeseen hyvääkin paremmin: sequel?

Vs: Yleinen keskustelu elokuvasta
Vastaus #10 02.08.07 - 14:56
Maggie taisi nyt sitten erikoisen virallisesti sanoa ensimmäisen sanansa, joka sopi tilanteeseen hyvääkin paremmin: sequel?

Onhan Maggie ennenkin puhunut?  ::)

Vs: Yleinen keskustelu elokuvasta
Vastaus #11 02.08.07 - 17:26
Kyllä. Erinomaista. Heti elokuvan alkuun oli laitettu yksi parhaista elokuvan vitseistä. Ralphin huippuhetki. 
Muitakin erityisen naurattavia kohtia oli, kuten Homerin koirakohtaus. Harvemmin elokuvissa nauraa noin useasti, jos koskaan. Kyllä oli aivan mahtava elokuva.

Vs: Yleinen keskustelu elokuvasta
Vastaus #12 03.08.07 - 01:20
Loistavahan se oli, mutta itselläni ehkä liian suuret odotukset. :)
Paljon sai nauraa elokuvan aikana, vaikka leffa tuntui kestävän vain hetken.
Bartin liitutauluteksti oli loistava! "En lataa elokuvaa laittomasti" tai joku vastaava. :D
Toivonkin ettei tätä tapahtuisi.

Täällä Häneenlinnassa oli yllättävän vähän katsomassa elokuvaa.
Tiistaina 1.8 klo 16:00 kävin katsomassa. Ehkä noin 35 ihmistä koko salissa. :D
Ymmärrettäväähän se, ettei päivällä varmastikkaan niin paljon katsojia ole kuin iltaisin. :)

Vs: Yleinen keskustelu elokuvasta
Vastaus #13 03.08.07 - 14:30
Maggie taisi nyt sitten erikoisen virallisesti sanoa ensimmäisen sanansa, joka sopi tilanteeseen hyvääkin paremmin: sequel?

Onhan Maggie ennenkin puhunut?  ::)

Kyllä, Maggie on puhunut, mutta elokuvan lopputeksteien lomassa näytetty kohtaus sisältää (omien tietojeni mukaan) virallisesti ensimmäisen sanan. Maggie on sanonut yksikseen huoneessa "daddy" ja puhunut esim. Treehouse of horror -jaksossa James Earl Jonesin eli Darth Vaderin äänellä. Maggien äänenä on kuultumyös mm. Elizabeth Taylor ja Bartin ääninäytelijä (nimi on Nancy joku).

Vs: Yleinen keskustelu elokuvasta
Vastaus #14 03.08.07 - 17:01
Jatko-osaa ite en osaisi vielä kuvitellekaan tolle elokuvalle. Vaikka se hyvä olikin, niin en tiedä että saataisiinko siihen jatko-osaan yhtä hyvää huumoria.