Simpsonit > Oheistuotteet

Omistamasi Simpsonit-tuotteet

(1/592) > >>

ilarimik:
Mä oon ihan hulluna simpsoneihin ja mul on hylly täynnä simpsoni tavaraa ja lisää tulee koko ajan nyt kun tulee elokuva on huhuttu et tulis enemmän simpsoni tavaraa suomeen mitä ennen. No siltä se mustakin vaikuttaa. Ja onko kellään muuten Bart Simpson kelloa jossa Bartilla on vihreä kitara kädessä ja siinä on kello kitaran keski osassa ja sit kun pistät herätyksen sielt tulee sellane kitaran ääni kun Bart soittaa?!  :laugh:

Ai jaa mul on Bart ja Homer pehmot pienet, yks simpsoni video, seittemän simpsoni dvd:tä, kaks tuotantokausi dvd:tä, Bart kello, Heebie Jeebie Hullabaloo simpsoni sarjakuva kirja, Julisteita ja kuvia, simpsoni postikortti, The sipsons hit and run peli, kaks simpsoni mukia, koko simpsoni pez sarja, mini kalenteri, sukkia ja muita vaatteita, Bart seinä kello kaks Bart penaalia, Bart simpson kyniä ja kumi settejä, Homer Belly Washers juomapullo mis on homerin pää ja siit juodaan, vihkoja, ite tehty simpsoni kello, simpsoni peitto ja tyyny. Siin tais olla melkein kaikki! Ja lisää tulee!!

simsssi:
Joo,mulla on kolme julistetta yks iso juliste jossa on Homer ja sit toinen vähän pienimpi jossa on Bart rullalaudan kanssa ja sitten semmonen juliste missä on kaikki hahmot.Sitten on pari paitaa parit sukat ja sitten shortsit ja yks Homer Figuuri ja kukkaro jonka ostin Kanariansaarilta. :D

woowoo:
Täältä löytyy vain yhdet satiinibokserit, mutta juliste tai pari olisi tarkoitus hankkia, kun kehyksetkin on jo. Mahdollisesti myös jonkinlainen tuoppi/lasi olisi shoppailun kohteena tulevaisuudessa.

Roope:
Satiiniboksereita löytyy viitisen kappaletta + seinällä komeileva juliste (kuva)

Comic-Marine:
Mulla noin 50kpl noita sarjiksia, pyyhe ja tyyny.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta