Simpsonit > Oheistuotteet

Kukunor

(1/124) > >>

Mikko:
Simpsonit.org tekee yhteistyötä Kukunor-nimisen liikkeen kanssa. Kukunor myy kaikkea pop-kulttuuriin liittyvää tavaraa, siis esimerkiksi musiikki-, elokuva- ja televisioaiheisia vaatteita, julisteita, sarjiksia ja figuureja. Kaupan on myös aimo liuta Simpsonit-kamaa. Tuotteita voi tilata netistä tai käydä katselemassa Kukunorin puodissa Helsingin Tennispalatsin toisessa kerroksessa.

Pidämme Kukunorin mainosta sivuilla, mistä hyvästä Kukunor lahjoittaa järjestämiimme kisoihin tuotepalkintoja. Pitäkää siis tämän liikkeen nimi mielessänne Simpsonit-hankintoja tehdessänne, koska Kukunorin tukeminen tukee myös meidän yhteisöämme. Ja jos tilaatte tuolta jotain, laittakaa ihmeessä tilauskaavakkeen "Lisäohjeita tilaukseen tai terveisiä" -kohtaan maininta, että näitte Kukunorin mainoksen Simpsonit.orgissa.

simsssi:
Joo,Kerran oon tuolta sivulta tilannut ja sekään tavara ei koskaan meille saapunut.Varmaan oli loppunut se tuote.

Uggelguy:
Voisin käydä joku päivä katsomassa, mitä tuolla kaupassa on.

Lego:
Tilasin 2 Simpsonit sarjista (eilen) ja sähköpostiin tuli n. 5 minuutin kuluttua viesti, että toimitus kestää kuukauden. No sit siin oli lista mitä löytyy liikkeestä. Valitsin sieltä sitten vain yhden sarjiksen ja myyjä (tai se ketä mun kaa sit meilaili) lupasi laittaa sen tulemaan tänään minulle. Kuten huomaatte, hyvää palvelua!

crackmann:
Voisin ruveta keräilemään nuita figuureita, mutta ne on aika kalliita, niinkun esimerkiksi Itchy & Scratchy figuurisetti maksaa 40€  :o

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta