Simpsonit > Muu Simpsonit-aiheinen

Simpsonit / Family Guy -crossover

<< < (3/142) > >>

Mikko:

--- Lainaus käyttäjältä: Sami - 25.09.14 - 16:48 ---Ihmiset ovat pillastuneet raiskaus-vitsistä

Crossover-jaksossa Bart soittaa Stewien kanssa Moen kapakkaan pilapuheluita, Stewie kuitenkaan ei ymmärrä vitsin ideologiaa yhtä kevyellä tavalla ja räväyttää ilmoille pahamaisen herjan.

Ymmärrän kyllä hyvin suurelta osin miksi ihmiset ovat pillastuneet tästä, kun vitsi puetaan 8-vuotiaalle pojalle sekä taaperolle. Komiikan hiuksen hieno raja on taidettu kuitenkin ylittää tässä, vaikka tässä koitetaankin esittää Simpsoneiden peruskomiikan sekä Family Guyn rääväsuuhuumorin eroja.

--- Lainaus päättyy ---

Alkaa mennä jo vähän huonon maun puolelle kieltämättä. Mutta kyllähän Simpsonien tuottajat tiesivät tämän diilin tehdessään, mihin soppaan ovat lusikkansa tunkemassa. Kun katsoo noita videoita, alkaa koko ajan enemmän tuntua siltä, että Simpsoneita jotenkin häpäistään.

Mr. X:
Nähtyäni ne ensimmäiset Comic-Con-klipit joku aika sitten, ajattelin että tästä saattaisi tullakkin jotain, mutta näiden jälkeen ihan "itkettää" näin nätisti sanottuna; Todellisuudessa tekee mieli repiä silmät päästä jollain mahdollisimman tylpällä koukulla... >:(

Simpsoneiden tuottajat eivät olisi koskaan saaneet antaa Simpsoneita Family Guy:ta käsikirjoittavien pervojen käsiin. Ensinnäkin, miksi tämä crossover tapahtuu Family Guyn puolella? Tämän olisi pitänyt olla kaksi osainen, yksi jakso per sarja, tai erillinen spesiaali jonka kummankin shown porukat työstävät yhdessä. Eikö Simpsons-puolta haittaa miten Family Guy vetää tästä heidän nimissään varmaan ihan mukavat katsojaluvut? Ei hyvä.

Ja Mikko on taas aivan oikeassa, nämä klipit suorastaan oksentavat Simpsoneiden päälle. Homer ei ole koskaan ollut näin tyhmä, ärsyttävä, tai... läski. Eli Homerista tehtiin Peter. Mikä järki tässä on? Jos haluaa nähdä törkeämmän, pervomman, "enemmän aikuisille suunnatun" version Simpsoneista, voi katsoa ihan tavallista Family Guy:ta. Crossover on ihan turha.

Monorail:
Taisi käydä niin että surkeimmat klipit annettiin jo etukäteen, tuo oli aika kovaa tykitystä! Vaikkakin aika odotettavissa olevaa vitsiä näiden sarjojen samanlaisuuksista/erilaisuuksista, kilpailusta, Simpsonien tasosta, Family Guy:n aikaisemmasta kansellaatiosta (eikö tuolle oikeasti ole mitään suomennosta?) ja Foxista ylipäätänsä, niin sitä vitsiä tuli paljon ja se iski. Tietysti tässä oli niitä Family Guy:n perisyntejä näkyvissä, ja muutaman kohtauksen/vitsin olisin mieluummin jättänyt näkemättä, mutta kyllä tämä oli aika onnistunut crossover. Ottaa vaan sellaisen asenteen, että juonesta ja hahmoista viis, niin pystyy tästä nauttimaan vaikka kuinka paljon. Olen erittäin positiivisesti yllättynyt, hyvin se Family Guy loppujen lopuksi tämän hoiteli, tietysti omalla tyylillään, mutta on tämä varmaan parasta materiaalia mitä olen heiltä nähnyt.

Mikähän on Simpsonien vastaus Futuraman kanssa toteutetulla crossoverilla, tuo nosti kyllä rimaa ylemmäs.

Gabbo:
Olen Monorailin kanssa samoilla raiteilla (heh, kuulosti hyvältä!)

Vaikka FG olikin ehkä hieman familyguystanut keltaista perhettä, onnistui crossover minusta paremmin kuin osasin odottaa. Perheet istuivat hyvin samaan ruutuun, ja vitsejä sateli. Esimerkiksi Peterin ja Homerin autonpesu-kohtaus oli huikea. EHkä Family guyn tapaan liian pitkä ja ronski, mutta kyllä siitä makeat naurut.

Mutta minäkin olen sitä mieltä, että molempien sarjojen olisi pitänyt tehdä crossover-jaksot, vai olisiko tämä sitten hillinnyt Family Guyta liikaa? Vaikka jakso olikin onnistunut olisin halunnut nähdä vielä enemmän sarjan hahmojen yhteisiä kohtauksia, eli kuten jo ounastelinkin edes tunti ei tähän kunnolla riittänyt (tai 42 minuuttia!) ja lopun tappelukohtauksen sijaan olisin mielelläni nähnyt enemmän tällaista settiä. Noh, joka tapauksessa ei ehkä FG:n parhaimmistoa, mutta oli miten oli, tämä oli historiallinen crossover!

(Oli muuten niin, että Harry Shearer ei ollut suostunut jaksoon? Lennyllahan oli yhden sanan repliikki, mutta ei tule nyt mieleen, oliko se Shearerin ainoa repla. Mieshän tunnetaan vähän vastarannan kiiskenä...)

Monorail:

--- Lainaus käyttäjältä: Gabbo - 30.09.14 - 10:04 ---(Oli muuten niin, että Harry Shearer ei ollut suostunut jaksoon? Lennyllahan oli yhden sanan repliikki, mutta ei tule nyt mieleen, oliko se Shearerin ainoa repla. Mieshän tunnetaan vähän vastarannan kiiskenä...)

--- Lainaus päättyy ---

Oli, käsittääkseni tuo Lennyn älähdys tuli Castellanetan suusta.

Yksi juttu vielä josta tykkäsin oli se lentokonekohtaus, jossa Homer ja Peter pitivät Bobia Bob's Burgersista lentokoneessaan mukana, koska tämä ei osannut lentää omillaan, ja omillaan lentänyt Cleveland taas putosi alas. Hyvää Foxin animaatioilla leikittelyä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta