Simpsonit > Jaksot – kausikohtainen keskustelu

26. esityskausi

(1/210) > >>

Sami:
26. esityskausi (2014–2015)
Tässä ketjussa käydään keskustelua Simpsonien 26. esityskaudesta. Mitä pidät kaudesta kokonaisuutena? Mitkä ovat kauden parhaat, mitkä huonoimmat jaksot? Tahdotko sanoa jotain muuta kaudesta?

Voit myös kirjoittaa arvosteluja kauden jaksoista. Tarpeeksi hyvin kirjoitetut arvostelut linkitetään kyseisen jakson esittelyyn Simpsonit.orgissa. Hyvä arvostelu on huolellinen, kattava ja kunnolla perusteltu. Ohjeita ja vinkkejä arvostelun kirjoittamiseen on täällä.

Keskustelu saattaa sisältää spoilereita. Tätä edemmäs ei siis kannata lukea, jos ei halua tietää yksityiskohtia jaksojen juonista.

Kauden jaksot
* 1. Klovni alamaissa
* 2. Merimies ja -poika
* 3. Ketjuyrittäjän kurimus
* 4. Kauhujen talo, osa 25
* 5. Särötystä rakkaudessa
* 6. Simpsorama
* 7. Liekehtivä jäbä
* 8. Coverin voimalla
* 9. Harmaa joulu
* 10. Herkku-Homer
* 11. Bartin uusi ystävä
* 12. Tähti taivaalta
* 13. Iso ja ylpeä siitä
* 14. Uusissa hommissa
* 15. Kuninkaallinen tehtävä
* 16. Taivaspoliisi
* 17. Duff-miestä etsimässä
* 18. Äiti kyylä
* 19. Taistelutantereella
* 20. Lentäjän poika
* 21. Bull-E
* 22. Mathlete's Feat

Sami:
Al Jean vihjaa kuka hahmoista saa surmansa kauden avausjaksossa (Englanninkielinen uutinen)

26. esityskausi on siis saanut avausjaksolleen nimensä sekä päivämäärän, 28.09.2014.

Sami:
Simpsoneiden tuleva Kauhujen talo -jakso palauttaa ruutuun alkuperäiset hahmot vuodelta 1987

Tullaanko nyt näkemään jotain kiinnostavaa. Ihan kuin ei riittäisi että Simpsoneiden perhe tapaa Family Guyn perheen sekä Futuraman hahmot. Pian Simpsonit tapaavat itsensä, Tracy Ullman Shown hahmoina!

Finnish Simpson:

--- Lainaus käyttäjältä: Sami - 12.09.14 - 10:32 ---Simpsoneiden tuleva Kauhujen talo -jakso palauttaa ruutuun alkuperäiset hahmot vuodelta 1987

Tullaanko nyt näkemään jotain kiinnostavaa. Ihan kuin ei riittäisi että Simpsoneiden perhe tapaa Family Guyn perheen sekä Futuraman hahmot. Pian Simpsonit tapaavat itsensä, Tracy Ullman Shown hahmoina!

--- Lainaus päättyy ---
Eka kysymys mikä tuli mieleen, oli se että kuinkahan hyvin tämä onnistuu.

Viimekausien erilaiset spektaakkelit kun on olleet hypetystään heikompia. Toivotaan että nyt olen väärässä pohdintojeni suhteen.

Monorail:
Melkoista spektaakkelia jo alkukaudesta, heti alkuun "joku kuolee"-jakso (ja Family Guyn puolella Simpsonit-crossover), sitten THOH ja Tracy Ullman-hahmot, Futurama-crossover... Mitäköhän muuta?

Luulenpa, että samanlaista on luvassa kuin viidellä aikaisemmalla kaudella. Pari oikein hyvää jaksoa, pari järkyttävän huonoa, ja loput keltaista mössöä, joka vilahtaa ohi nopeasti tarjoten pari hyvää vitsiä.

Ensimmäinen, suuri kuolemajaksohan on nimeltään Clown in the Dumps, ja julkaistuissa promokuvissa annetaan aika vahvaa näyttöä siitä kuka kuolee ja kuka ei. Yhdessä kuvassa Krusty on taivaassa, toisessa Homer ja Lisa ovat kirkon penkillä, Homerilla päässä sellainen musta pyöreä juutalaisten päähine, jonka nimeä minä sivistymätön en tiedä. Laittaisin linkin kuviin, mutta Foxin sivusto ei suostu avautumaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta