Simpsonit > Tekijät

Edna Krabappelia esittänyt Marcia Wallace on kuollut

(1/351) > >>

Jarpeez:
Ednan ääninäyttelijä kuoli! Kuoleeko myös hahmo?


http://www.findance.com/uutiset/21224/simpsoneiden-aaninayttelija-kuollut

Monorail:
Tuo oli kyllä yhtäkkinen ja surullinen uutinen. Marcia on ollut tärkeä ääninäyttelijä koko ohjelman olemassaolon ajan, tämä on kova menetys sarjalle. Vaikea uskoa että 25 vuoden jälkeen Edna joutuu jättämään sarjan. Lepää rauhassa Marcia Wallace.

Tämä kuuluisi kenties sinne hahmojen kuolema -aiheeseen, mutta menkööt tähän:

Al Jean kertoikin jo tuosta hahmon kuolema -jupakasta, että Edna ei ollut se hahmo, joka oli tarkoitettu viikatemiehen listattavaksi.
(http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2013/10/simpsons-showrunner-al-jean-to-retire-marcia-wallaces-character-edna-krabappel.html)

Vaikea tehtävä tulee tekijöille pistää Edna lomalle. Toivoisin, että hänelle käy kuin Hutzille ja McClurelle, mutta hahmon lähtemiselle annetaan jokin looginen selitys (muu kuin kuolema!). Mutta todella kova paikka on sarjan jatkuvuuden kannalta, Ednahan on sekä Bartin opettaja että Nedin vaimo.

Mikko:
Laitoin tämän omaksi ketjukseen. Tässä on meidän uutisemme aiheesta, päivitystä vähän kaikkeen tulee päivän edetessä ja sunnuntaivuoroni päättyessä:

Simpsonien ääninäyttelijä Marcia Wallace on kuollut

Simpsonien pitkäaikainen ääninäyttelijä Marcia Wallace on kuollut kotonaan Los Angelesissa 70-vuotiaana. Kuolinsyyksi on toistaiseksi ilmoitettu vain sairaus, josta Simpsonien tekijät olivat tietoisia.

Useat Simpsonien tekijät ja muut viihdemaailman merkkihenkilöt ovat ilmaisseet osanottonsa pidetyn näyttelijän poismenon johdosta.

Wallace esitti Simpsoneissa nuutunutta ja kyynistä alakoulun opettajatarta Edna Krabappelia. Hän tuli tunnetuksi jo ennen Simpsoneita näyttelemällä suositussa The Bob Newhart Show -sitcomissa psykiatrin vastaanottoneitiä Carol Kesteriä.

Simpsonien showrunner Al Jean kertoo Krabappelin poistuvan sarjasta. Aiemmin tänä vuonna uutisoitiin, että hahmo, jonka ääninäyttelijä on voittanut hahmon roolista Emmy-palkinnon, kuolee sarjassa. Wallace voitti Krabappelin hahmosta Emmyn vuonna 1992, mutta Jean sanoo, ettei tulevassa jaksossa kuole Krabappel, vaan joku muu hahmo.

(Lähde: Entertainment Weekly)

Gabbo:
Oikea sunnuntain suru-uutinen :(

No levätköön Wallace rauhassa hieno ura takanaan. Hän liittyi nyt Doris Graun ja Phil Hartmanin kanssa ylempään Simpsons-kaartiin.

Vince_Simpson:

--- Lainaus käyttäjältä: Monorail - 26.10.13 - 22:12 ---Tuo oli kyllä yhtäkkinen ja surullinen uutinen.

--- Lainaus päättyy ---

Jep, tämä tuli ihan pusikosta ja on niin surullinen uutinen, etten tiedä mitä sanoisi. Ennen kaikkea hän oli pitkään ja loppuun asti lempiääninäyttelijöitäni. Se Ednan naurukin, jonka hän loi, on hieno ja omalaatuinen. Mutta toivon, etteivät tekijät jatkaisi Ednan tarinaa toisella ääninäyttelijällä. Silloin vasta suututtaa. :/

Mutta lepää rauhassa Marcia Wallace.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta