Simpsonit > Jaksot – kausikohtainen keskustelu

25. esityskausi

<< < (2/127) > >>

Monorail:
Al Jean kertoo, että Simpsonit ja Futurama tapaavat myös crossoverin merkeissä. Tähän suhtaudun suopeammin kuin Family Guyhin, mutta vaikuttaa epätoivoiselta ratkaisulta antaa tekohengitystä.

Tämä siis Comic Conin satoa. Muuta infoa ei paljastettu, mutta epäilen että tuo jakso nähdään 25. kaudella. Siirrän tämän viestin jos toisin todistetaan.
 http://insidetv.ew.com/2013/07/20/the-simpsons-futurama-crossover-epsidoe/

Tämä siis 25 kauden finaali tai 26 ensimmäinen. Jatkosta ei puhuttu mitään.

Jarpeez:
23. kauden jakso "Holidays of Future Passed" tulee kuulemma saamaan jatko-osan, jossa Homer kuolee ja palaa hologrammina takaisin. Tuollaisen käsityksen itse ainakin sain.

E: Mä eilen kirjoitin tänne toivomuksen uudesta tulevaisuusjaksosta.

E2: Katselin jaksolistaa ja jakson nimi taitaa olla "White Christmas Blues"

E3: Jakson on käsikirjoittanut edesmennyt Don Payne.

------------

Zach Galifianakis vahvistettu vieraileva tähti.

------------

Simpsonit/Futurama crossover nähdään joko 25. kaudella tai 26. kaudella.

------------

Musikaalijakso on kai tulossa myös.

Mikko:
Juuri toissapäivänä pääsin sanomasta, että ainakaan Simpsoneita ei voi syyttää itsensä myymisestä Family Guy -crossoverin kohdalla, koska se on Family Guyn eikä Simpsonien jakso. Mutta mitenkäs nyt suu pannaan?

En tyrmää jaksoa suoralta kädeltä, onhan Futurama nykyään Simpsoneita parempi sarja. Silti vaikuttaa siltä, että Simpsoneilla menee uusien ideoiden metsästys jo epätoivoiseksi. Kun oma universumi ei enää tarjoa mitään uutta, hypätään toiseen.

Tätä taustaa vasten alkaa Matt Groeningin käytös näyttää yhä tekopyhemmältä. Jokainen muistanee The Critic -kohun, kun Groening otti pultit "puolen tunnin mainoksesta"? Mikä tämä Futurama-jakso sitten Groeningin mielestä on? No, jonkinlaisesta puolustuksesta sentään käy se, että koko Futurama loppuu näillä näkymin ennen kuin koko jakso esitetään. Silti veikkaan sen jatkuvan jollain kanavalla. Mahtaa Foxin ukkoja silloin harmittaa, kun Simpsonit puffaa naapurikanavan animaatiota...

Mr. X:
Ei kai taas jotain tulevaisuusjaksoa? Tuo viimeisin tulevaisuus-sekoilu ei ollut mikään täysi katastrofi, ja osoittautui aika suosituksikin jaksoksi, mutta hetihän sitten pitää mennä toistamaan ja kierrättämään samaa vanhaa ideaa... >:(

Ei herran jumala. :meh:

Mikko:

--- Lainaus käyttäjältä: Mr. X - 22.07.13 - 17:02 ---Ei kai taas jotain tulevaisuusjaksoa? Tuo viimeisin tulevaisuus-sekoilu ei ollut mikään täysi katastrofi, ja osoittautui aika suosituksikin jaksoksi, mutta hetihän sitten pitää mennä toistamaan ja kierrättämään samaa vanhaa ideaa... >:(

Ei herran jumala. :meh:

--- Lainaus päättyy ---

Joka toinen jakso on nykyään tulevaisuudessa tai menneisyydessä. Kohta tulee varmaan lisää Kauhujen talojakin, kun kerran tavallinen Simpsonit-universumi on imetty kuiviin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta