Kirjoittaja Aihe: 25. esityskausi  (Luettu 213067 kertaa)

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #15 01.09.13 - 13:41
Tai sitten olen tullut sokeaksi.
Tai sitten tilalle on pistetty Bartin elefantti.

25. kaudesta on julkaistu mielestäni ihan tyylikäs kuva, vaikken oikein osaa sanoa, mitä tuolla tyylillä yritetään jäljitellä:
Ettei vaan ois joku foxin mainosspektaakkeli tyyliin "Mahtavin, hauskin ja maailman parhain Simpsonien tuotantokausi ikinä". Joku tämäntapainen tuli itsellä mieleen.

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #16 01.09.13 - 13:48
Ehkä tuo tarkoittaa sitä, että tuleva kausi on yhtä pelleilyä ;)
Ei sentään, minulla on itseasiassa paremmat odotukset tätä kautta kohtaan kuin viime vuonna. Katsotaan, kovaa vauhtiahan tämäkin on jo alkamassa, nythän on jo syyskuun ensimmäinen.

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #17 01.09.13 - 15:32
Vanhoja (1-10 kaudet) ja uusia (18-? kaudet) ei verrata keskenään. Vanhat jaksot on toki klassikoita, mutta niissä käytetty huumori ei mitä luultavimmin enää toimisi nykyajan Simpsoneissa. Näillä uusilla kausilla panostetaan paljon teknologian "esittelyyn", kun vanhoilla kausilla panostettiin sen ajan huumoriin, jolloin tietokoneet, älypuhelimet ja tabletit oli harvinaisia tai niitä ei ollut vielä ollenkaan.

Tältä uudelta kaudelta ei siis voi odottaa muuta kuin Homerin MyPad riippuvuutta ja sosiaalisen media esille tuontia. Ja tuosta kauden promokuvasta, niin se oli jo Comic-Conin aikana jo esillä ja en tiedä mitä tuolla haetaan vai haetaanko yhtään mitään.

Heitän veikkauksen tulevasta kaudesta:
-MyPad, MyPodit yms. on esillä tulevalla kaudella vähintään 10 jaksossa.
-Tapped Outia yritetään piilo markkinoida jaksojen ohessa (kuten vaikka jos Homer pelaa jotain saman tyylistä peliä).
-Bartilla on taas miljoona (no, vaikka pari) uutta tyttöystävää.
-Vierailevia tähtiä on enemmän kuin jaksoja alkavalla kaudella.
-Nedin ja Ednan suhdetta käydään vieläkin läpi (kenties tulee ero).
-Super Nintendo Chalmers ja Skinner ei saa "omaa jaksoa".

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #18 01.09.13 - 15:45
Jarpeez löi pöytään aika hyvän veikkauksen. Tuossa olisi 24. kauteen verrattuna hyvää vain se, että menneisyysjaksot puuttuisivat.

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #19 03.09.13 - 15:50
Oikein puistattaa nuo Jarpeezin veikkailut, mutta karu totuus taitaa olla se, että ne hyvin pitkälti osuvat kohdalleen. Ehkä Futurama-jakso sentään osoittautuu mielenkiintoiseksi, vaikken niin sarjaa olekaan seuraillut. Olisi hauskaa, jos Simpsonien tekijöillä olisi sen verran itseironiaa, että jaksossa nähtäisiin kohtaus, jossa Bender antaa elvytystä Homerille ;)


Vs: 25. esityskausi
Vastaus #21 12.09.13 - 07:50
Amy Poehler to guest on 'The Simpsons'

Tätä me kaikki ollaan odotettu!

Puisto-osaston (Parks and Recreation) tähti Amy Poehler vierailee sarjassa, ja missä muussakaan roolissa kuin Bartin tulevana ex-vaimona! Jakso tulee sijoittumaan 30 vuotta tulevaisuuteen jossa Bart on keskellä avioero-tilannetta ja asia tapahtuukin hieman Total Recall -elokuvan tapaan, näin ainakin paljastaa sarjan tuottaja Al Jean.

Kyseessä on jatkoa 16. tuotantokauden Kurkistus tulevaisuuteen -jaksolle, jossa Amy Poehler esittikin jo Jendaa.

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #22 21.09.13 - 14:44
Ensi viikon sunnuntaina käynnistyy Yhdysvalloissa 25. kausi jaksolla "Homerland" ja ennakko ajatukset kyseisestä jaksosta on ristiriitaiset. Homerin aivopesu ja olutkammo tekee juonesta kiinnostavan, mutta en tiedä miten tuo jakso lopulta pilataan. Juoni kuulostaa siis herkulliselta, mutta tuttuun tapaan jokin tulee pilaamaan jakson täysin.


Vs: 25. esityskausi
Vastaus #23 29.09.13 - 17:03
Huomenna pääsee vihdoinkin kirjoittamaan tämän kauden jaksoarvosteluja. Tänään siis kausi alkaa jaksolla Homerland, jossa terroristit ovat aivopesseet Homerin ja jaksossa on mukana myös FBI agentti, jota esittää Kristen Wiig. Wiigille esiintyminen Simpsoneissa on historiansa toinen, kun 22. kauden jaksossa Miehestä mittaa (Flaming Moe) hän esitti Juniperia.

Tuossa vielä pieni klippi!


Vs: 25. esityskausi
Vastaus #24 29.09.13 - 17:12
Tuossa vielä pieni klippi!

Ainakaan Homer ei tee sitä ärsyttävää "kuiskausääntä", jota nykyään viljellään joka jaksossa, vaan puhuu ihan normaalisti.

Saa nähdä, jaksaako tätä kautta edes katsoa. Edellinenkin jäi kesken johonkin Bartin naisseikkailuihin. Ehkä se pitäisi ensin katsoa alta pois.

Jaksoarvostelu: 25x1 - Isänmaan huolesta
Vastaus #25 01.10.13 - 17:49
Jaksoarvostelu: 25x1 - Isänmaan huolesta

25. kausi starttasi käyntiin Homerland -nimisellä jaksolla, joka päivän selvä parodia Homeland -sarjasta, vaikka koko sarjaa olisikaan seurannut. No, jakso lähtee liikkeelle tutulla introlla ja sohvakohtauksessa juhlitaan 25. kautta, mutta Homeria ei tuttuun tapaan päästetä VIP-alueelle. Palataan tuohon sohvakohtaukseen arvostelun loppupuolella.

Homer lähtee kavereidensa Lennyn ja Carlin kanssa Ydinvoima messuille ja käsikirjoittajat halusivat sitten heti kauden alkuun käyttää nykyistä muotisanaa SWAG:iä, jota Homer alkoi sitten hokemaan urakalla. Ei hätää yolo on vielä tulossa myöhemmin tällä kaudella.

Perhe on tullut lentokentälle Homeria vastaan, mutta miestä ei näy missään ja eikä Lenny ja Carl myöskään tiedä missä Homer on. Myöhemmin Homer tulee kotiin outona ja salaperäisenä. Lisa alkaa epäillä, että Homer on aivopesty terroristien toimesta. Homer näkee jakson aikana takaumia katoamisestaan ja katsojille annetaan kuva siitä, että terroristit ovat todellakin aivopesseet tämän aivottoman TV-isän. Homer kammoksuu myös olutta ja se lisää epäilyksiä. Lisa kutsuu hätiin lääkeongelmasta ja läheisyyden puutteesta kärsivän FBI-agentti Annie Crawfordin.

Homer suunnittelee jonkin sortin iskua ydinvoimalaan ja se saa Lisan ja FBI:n huomion. Lisa pysäyttää Homerin ja silloin koko homma valkenee katsojille ja ns. jakson juoni lässähtää. Homer oli mennyt messujen aikana hippibussiin ja siellä olleet hipit yrittivät saada Homerin irti oluesta aivopesulla ja myös käskeneet Homerin tuhoavan ydinvoimalan erittäin turvallisesti ettei kukaan kuolisi. FBI tekee iskun ydinvoimalaan ja sitten alkaa sekava "mylly", jossa esimerkiksi FBI-agentti mäiskii Homeria ja myös suutelee häntä intohimoisesti. Homerin sabotointi epäonnistuu ja kaikki on hyvin paitsi, että Homer ei halua olutta. Moella on kuitenkin näppinsä pelissä ja houkuttelee Homerin takaisin baariinsa lentävän olut tölkin avulla.

Sohvakohtus jatkui vielä kuvina lopputeksteissä, jossa lisää hahmoja lastattiin sisälle VIP-alueelle, mutta Homer jäi aina ulkopuolelle ja tuo Homerin syrjintä alkaa olla jo kulunut vitsi.

Jakso ei tarjonnut parempaa kuin edellisen kauden jaksot, mutta oli tässä muutama ihan semihauska kohtaus, kuten se sänkykohtaus. Swag jakson alussa laski jakson arvosanaa ja paljon. Jaksossa ei ollut sivujuonta ja siitä normaalisti plussaa.

Jakson arvosanaksi annan 4/10. (Jakson arvosanat on 1-10 asteikolla)

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #26 01.10.13 - 19:11
Ei ois pitänyt lukea Jarpeezin viestiä. Ei.. nyt oikeesti!!!!!! pitääkö kaikki swagit, yolot, Applet, hahmojen ex-suhteet sun muut tunkea Simpsoneihin..
(tämän perusteella melkein tekisi väittää että tulevaisuudessa nähdään vielä jonkinsortin viittaus Microshit..Microsoftiin ja Nokian ostoon)

Kaipaan Simpsonien alkuaikoja.. Pilapuhelut Moen kapakkaankin oli paljon antoisampia kuin yolot ja swagit.

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #27 01.10.13 - 19:18
Pistää silmään jakson nimi Yolo.
Hyvä etten oksentanut suussani olleet perunalastut.

Ei jumal.... Kas kun ei swagia tungeta moiseen jaksoon.

Lainatakseni aikaisempaa viestiäsi, tavallaan piilotajuisesti ennustit tuon swagin käytön Simpsoneissa :)

Mitä vielä Homerland-jaksoa kommentoimaan, minusta se oli aivan tyypillinen nykyjakso. Tylsiä vitsejä ja mitäänsanomaton juoni. Tosin Moen temppu lopussa oli melkein klassista Moeta, siitä plussaa.

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #28 01.10.13 - 21:13
Hyvä etten oksentanut suussani olleet perunalastut.

Ei jumal.... Kas kun ei swagia tungeta moiseen jaksoon.

Lainatakseni aikaisempaa viestiäsi, tavallaan piilotajuisesti ennustit tuon swagin käytön Simpsoneissa :)

Mitä vielä Homerland-jaksoa kommentoimaan, minusta se oli aivan tyypillinen nykyjakso. Tylsiä vitsejä ja mitäänsanomaton juoni. Tosin Moen temppu lopussa oli melkein klassista Moeta, siitä plussaa.
Katos perhana. Pitääpäs ruveta ennustajaeukoksi :)

Tässä tuli sellainen juttu mieleen että (onneksi) Moea ei ole viimekausilla menty pilaamaan / käyttämään sitä samaa kaavaa että Moen "räkälä" vaihtuu jokakaudella erilaiseksi baariksi. Kaksi kertaa tämäkin idea on käytetty, mutta luojan kiitos ei enempää

Vs: 25. esityskausi
Vastaus #29 02.10.13 - 13:41
Finnish Simpson, uskon että olet oikeassa. Veikkaan että seuraavan parin kauden aikana tulemme näkemään hyperhauskan parodian, jossa Nicrosoft ostaa Mokian. Jakson juoneen liittyvät myös Gill Batesin ja Even Stelopin kohauttava kolmenkimppa Saatanan kanssa, Maggien ensimmäinen sana: "YOLO", sekä Lisan prostesti MyPodien jailbreikkaamista vastaan. o_O

Näin käy kun alistuu nyky-Simpsons käsikirjoittajien ajatuksen tasolle.