Simpsonit > Jaksot – yleinen keskustelu

Yleinen keskustelu jaksoista

(1/416) > >>

Mikko:
Poistin samalla nimellä olleen vanhan ketjun, joka oli puoliksi täynnä plussilla ja miinuksilla tehtyjä jaksoarvioita ja puoliksi niin vanhoja muita viestejä, ettei niitä enää kukaan olisi lukenut.

Tässä ketjussa voi siis käydä yleistä keskustelua jaksoista. Yksittäisiä jaksoja ja kausia käsittelevät viestit kuuluvat tänne.

Jarpeez:
Jos tulkitsin Comic-Conin aikataulun oikein, niin Simpsonit nähdään siellä 20. heinäkuuta Suomen aikaa kello 22:45 ja loppuu 23:30, eli suomalaisten kannalta ihan hyvä kellon aika.

Jarpeez:
Huomenna sitten saadaan tietoa 25. kaudesta. Luulen myös, että siellä ilmoitetaan Simpsoneiden jatkosta, koska nykyinen sopimus loppuu (oliko näin?) ensi kauteen ja Syksyllä 2014 on myös TS/FG crossover jakso, joten luultavasti Simpsonit jatkuu 25. kauden jälkeekin.

Luultavasti siellä Comic-Conissa ilmoitetaan 25. kauden alkamisajankohta ja myös tulevien jaksojen juonikuvioita. Toivottavasti ne MyPad ja takaumajaksot jätetään pois kokonaan. Tulevaisuusjakso olisi kiva.

Palaan asiaan joko täällä tai 25. esityskauden topicissa (jos semmonen avataan), kun Simpsoneiden Comic-Con osuus on loppu.

Monorail:
Muistutan, että crossover on Family Guyn esityskaudella, joten periaatteessa Simpsonien loppuminen ei menoa haittaisi.

25 kauden jaksoista on itse asiassa jo tihkunut tietoa. Esim. avausjakso "The Man Who Came To Be Dinner" nähdään 29. syyskuuta. Myös jaksojen nimiä ja juonia on avattu hiukan.

Jarpeez:

--- Lainaus käyttäjältä: Monorail - 19.07.13 - 19:45 ---Muistutan, että crossover on Family Guyn esityskaudella, joten periaatteessa Simpsonien loppuminen ei menoa haittaisi.

--- Lainaus päättyy ---
En usko, että crossoveria tehtäisiin jos Simpsonit loppuisi ensi keväänä. Al Jean haluaa jatkaa Simpsoneita ja uskon, että näyttelijätkin haluaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta