Simpsonit > Hahmot

Kertakäyttöhahmot

(1/100) > >>

Monorail:
Juu, eli täällä olisi tarkoitus keskustella kertakäyttöhahmoista, eli hahmoista jotka ovat olleet vain yhdessä jaksossa. Mikä on suosikkisi, mikä inhokkisi ja miksi? Tämän kaltaista aihetta en löytänyt, mutta ylläpito tietty päättää onko tarpeen.

Minusta 2 kertakäyttöistä hahmoa on yli muiden.
Hank Scorpio on oikein mielenkiintoinen persoona. Superrikollinen, joka valloittaa maailmaa ja hauskaa oli ettei Homer ollut oikein tietoinen edes pomonsa toimista.

Lyle Lanley
Huijari, ovela myyntimies joka sai Springfieldiläiset kiinnostumaan monorailin rakentamisesta. Hämärä tyyppi ja loistava ääninäyttelijä Phil Hartman. Varma valinta.

Edit: Juu, Scorpio oli jossain uudemman jakson alkukohtauksessa vilahti, saattoi sanoakin jotain. Mutta sovitaan että tuollaisilla tapauksilla ei ole väliä :)

Mikko:
Hank Scorpiohan on ollut kahdessa jaksossa :)

Oma suosikkini, ja myös monen muun suosikki, on Frank Grimes jaksosta Vihamies. Hänen hajoamisensa on hillitöntä katsottavaa. Grimesista olisi voitu yrittää nyhtää lisää hupia tulevissa jaksoissa, mutta kuin kaiken julmuuden kruununa tekijät uhrasivat hahmon hauskuuden alttarilla. Se oli oikea päätös vailla kompromissia. Kaiken lisäksi Hank Azaria säkenöi roolissaan. Täyden kympin hahmo.

Jarpeez:
Ehkä huonoin kertakäyttöhahmo oli Ricardo Bomba, kun se sai vain ruutuaikaa muutaman sekunnin.
Paras on Frank Grimes, joka on todellakin täyden kympin hahmo... Lepää rauhassa Frank.
Frank junior ei ollut mikään kauhean hyvä hahmo.

Vince_Simpson:
Mä en kovin pysynyt perillä kertakäyttöhahmojen suhteen. Mutta kun tarkkaan mietin, juuri nuo mainitsemanne hahmot, Scoprpio, Lanley ja Grimes, ovat parhaiten muistissani. Kai ne sitten ovat minunkin suosikkejani.

Eikös sitä sanotakin, että parhaat asiat ovat ne, jotka jäävät parhaiten mieleen? Saattaa pitää paikkansakin.

Finnish Simpson:

--- Lainaus käyttäjältä: Mikko - 17.12.12 - 16:52 ---Oma suosikkini, ja myös monen muun suosikki, on Frank Grimes jaksosta Vihamies. Hänen hajoamisensa on hillitöntä katsottavaa. Grimesista olisi voitu yrittää nyhtää lisää hupia tulevissa jaksoissa, mutta kuin kaiken julmuuden kruununa tekijät uhrasivat hahmon hauskuuden alttarilla. Se oli oikea päätös vailla kompromissia. Kaiken lisäksi Hank Azaria säkenöi roolissaan. Täyden kympin hahmo.

--- Lainaus päättyy ---
Tästä tuli mieleen pari ehtoota sitten mieleen että yksi mahdollisuus olisi Frank Grimesiä käyttää jaksoissa. Jossain "Treehouse of Horror" - episodissa voisi esimerkiksi Grimes nousta kuolleista kuin eräs "universumin tunnetuin hevari" (lue: jeesus) konsanaan.. ja suunnitella Homerin tappamista, tietenkin poika apunaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta