Ei Simpsoneita tänään.

Uutisarkisto

Kaikki Simpsoneita sivuavat uutiset eivät ylitä pääsivustomme uutiskynnystä. Vähäpätöisempiä juttuja julkaisemme keskustelupalstallamme, Facebookissa, Twitterissä, IRC-Galleriassa ja Google+:ssa.

Marraskuun 2006 uutiset vanhimmasta uusimpaan

9.11.2006 22:42
Kokonaan uuden ulkoasun - kiitos, Apu - lisäksi olemme lisänneet jaksokuvauksia ja päivittäneet IRC-osiota. Uuden systeemin avulla sivustopäivityksiä tullaan tekemään useammin, sillä homma ei enää ole pelkästään Jonskuun harteilla. Tällä hetkellä sivujen sisällöstä vastaa minun lisäkseni Cocooma. Uusia innokkaita odotellaan.

Olemme lähestyneet Simpsonien oikeuksista vastaavaa tuotantoyhtiötä Foxia ja pyytäneet mahdollisuutta kuvamateriaalin käyttämiseen sivuillamme. Kirjeen lähettämisestä on kulunut noin kuukausi. Vastausta suuntaan taikka toiseen emme vielä ole saaneet.

Tulevaisuudessa sivuille on tulossa runsaasti lisää jaksokuvauksia - kuudes ja yhdeksäs esityskausi ovat työn alla - sekä ylläpito-osio, jossa Simpsonit.orgin tekijöitä voi käydä ihmettelemässä. Se toteutettaneen tänä viikonloppuna. Hahmogalleria on luonnollisesti suunnitteilla, mutta prioriteetti on jaksokuvauksissa - hahmogalleria ilman kuvaoikeuksia olisi hieman köyhä. Kaikenlaista pikkusälää ollaan pohdittu. Niistä kerrotaan enemmän projektin edistyessä.
11.11.2006 16:52
Ylläpitäjien profiilit on lisätty sivuille. Kuviakin on luvassa.

Sivut on siis piirtänyt Cocooma, jonka toinen nimimerkki oli Apu (katso edellinen uutinen). Onnittelut jakomielitaudin nujertamisesta!
5. joulukuuta alkaen Subtv näyttää Simpsoneita tiistaista perjantaihin kello 20.30. Maanantain jakso jää siis pois ja alkamisajankohta siirtyy tunnin myöhemmäksi.

MTV3 jatkaa sarjan esittämistä viikonloppuiltapäivisin.
24.11.2006 14:50
Lähetimme tänään uuden kuvaoikeuksia koskevan kirjeen Simpsonien oikeuksista vastaavalle Fox Broadcasting Company -yhtiölle. Pyysimme saada käyttää Simpsonit-kuvamateriaalia sivuillamme.

Edelliseen 12. lokakuuta lähetettyyn kirjeeseen emme saaneet vastausta. Annoimme uudessa kirjeessä vastaukselle aikaa vuoden loppuun. Jos emme sitä ennen saa kieltävää vastausta, alamme käyttää kuvia sivuillamme. On kohtuutonta, että yksinkertaiseen kysymykseen vastaamisessa menee näin kauan, ja jos asia ei kerran Foxin herroja tämän enempää kiinnosta, heitä ei myöskään haitanne muutaman hassun kuvan lisääminen sivuille.

Katsotaan, mitä tuleman pitää.

In other news: sivujen kävijälaskuri tilttasi vähän aikaa sitten. Meillä oli yli 1200 kävijää, ihan oikeesti!

Muutama jaksokuvaus on jälleen lisätty. Lisää kirjoitetaan hiki hatussa.
30.11.2006 15:40
Yhdeksäs esityskausi on nyt kokonaisuudessaan valmis. Siirryn kirjoittamaan kuvauksia kymmenennen kauden jaksoista, Cocooma jatkaa kuudennen kauden kimpussa.

Jos kynä pysyy edes jotenkin kädessä ja pidät Simpsoneista, liity ihmeessä kirjoittajatiimiimme! Lyhytkin teksti on iso apu sivuillemme.
Arkku.net

Simpsonit tällä viikolla

Ma:
 
Ei Simpsoneita.
Ti:
 
Ei Simpsoneita.
Ke:
 
Ei Simpsoneita.
To:
 
Ei Simpsoneita.
Pe:
 
Ei Simpsoneita.
La:
 
Ei Simpsoneita.
Su:
 
Ei Simpsoneita.