Sub
Tänään: 20:30 Valkokankaiden valloittaja21x1 – Valkokankaiden valloittaja (Homer the Whopper)

Homer saa pääroolin uudessa supersankarielokuvassa ja alkaa treenata rankasti päästäkseen roolin vaatimiin mittoihin.

   

Apu Nahasapeemapetilon

Ikä: Noin 35 vuotta
Ammatti: Kwik-E-Mart-lähikaupan omistaja
Lähisukulaiset: Manjula (vaimo)
Anoop, Gheet, Nabendu ja Sandeep (pojat)
Poonam, Priya, Sashi ja Uma (tyttäret)
Apu Nahasapeemapetilon, Sr. (isä)
Rouva Nahasapeemapetilon (äiti)
Sanjay (veli)
Ääninäyttelijä: Hank Azaria
Ensiesiintyminen: 1x8 – Sankarin pää – 25.2.1990

Apu, tämä pirteä lähimarketin omistaja, on äärimmäisen omistautunut työllensä. Hän työskentelee noin 23 tuntia vuorokaudessa ja seitsemän päivää viikossa. "Thank you, come again!" ("Kiitos ja tervetuloa uudelleen!"), kuuluu ystävällinen huudahdus asiakkaiden maksettua ostoksensa, oli poistuja sitten kuinka epämiellyttävä tahansa. Apu muistaa olla kohtelias jopa varkaille, joista Snake Jailbird on useasti myös ampunut Apua ryöstön yhteydessä. Aina ei Apunkaan pinna tosin kestä, vaan asiakkaat saavat silloin tällöin niskaansa vahvasti intialaissävytteistä paheksuntaa.

Hindulaisuutensa takia Apulle järjestettiin avioliitto hänen ollessaan lapsi. Hän meni sittemmin naimisiin kihlattunsa Manjulan kanssa. Parilla on kahdeksan lasta, mikä ei juurikaan vähennä intialaislähtöisen yrittäjän stressiä. Apu on esimerkillinen aviomies, vaikka syrjähyppynsä on hänelläkin ollut.

Apu on kasvissyöjä ja tietojenkäsittelytieteiden tohtori. Hän aloitti kauppiaana lyhentääkseen opintolainansa, mutta jäi sille tielle. Hän oli pitkään laittomasti Yhdysvalloissa, kunnes läpäisi kirjallisen testin ja sai maan kansalaisuuden.

Apun sukunimi on sen verran haasteellinen, että edes Simpsonien suomentajat eivät aina osaa kirjoittaa sitä oikein. Esimerkiksi Subilla on muutamaan otteeseen nähty jakso 4x21 - Telkien takana (Marge In Chains), jossa nimi on käännetty muotoon "Nahasapaamapetilan".

Arkku.net

Simpsonit tällä viikolla

Ma:
20:30
Ti:
20:30
Ke:
20:30
To:
20:30
Pe:
20:30
La:
 
Ei Simpsoneita.
Su:
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00