Sub
Tänään: 20:30 Kehän kuningatar21x3 – Kehän kuningatar (The Great Wife Hope)

Marge on huolissaan kaupungin valloittaneesta uudesta kamppailulajista. Hän suostuu ottelemaan lajin kehittäjää vastaan panoksena väkivaltaisen urheilumuodon lakkauttaminen.

   

Agnes Skinner

Ikä: Noin 85 vuotta
Ammatti: Kotiäiti
Lähisukulaiset: Sheldon (ex-mies), kolme muuta ex-miestä (nimet eivät tiedossa)
Seymour (poika)
Armen Tamzarian (ottolapsi)
Ääninäyttelijä: Tress MacNeille
Ensiesiintyminen: 1x11 – Täältä tullaan, Eurooppa! – 15.4.1990

Aikuisen Seymour-poikansa kanssa elävä Agnes Skinner on elämää nähnyt ja siihen silminnähden tympääntynyt leskirouva. Suuren osan ajasta kärttyisällä päällä olevaa Agnesia ei moni asia tai ihminen ilahduta - kaikkein vähiten oma nyhverö poika, jonka saamattomuutta äiti inhoaa. Ja vaikka Seymourkaan ei aina ole erityisen tyytyväinen tiuskivaan ja nolostuttavaan äitiinsä, pari tuskin tulisi toimeen ilman toisiaan.

Muiden ihmisten arvostelun lisäksi Agnes tunnetaan myös juoruilijana. Hänen pahansuopuutensa hellittää vain harvoin, mistä johtuen hän on epäsuosittu ja jopa pelätty hahmo. Sarjan alkuaikoina Agnes oli tosin lempeämpi kuin nykyään.

Agnesin oikea Seymour-poika katosi Vietnamin sodassa, ja tämän sotatoveri Armen Tamzarian päätyi Agnesin huomaan. Henkilöllisyys paljastui, kun oikea poika palasi vuosikymmenien jälkeen kotiin. Hän kuitenkin poistui äitinsä elämästä uudelleen, ja ottolapsi Armen vaihtoi nimensä virallisesti Seymour Skinneriksi.

Arkku.net

Simpsonit tällä viikolla

Ma:
20:30
Ti:
20:30
Ke:
20:30
To:
20:30
Pe:
20:30
La:
 
Ei Simpsoneita.
Su:
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00